Voorverkoop

Dit is een boek voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Het gaat over een reis vol oplossingsgerichte vragen.Hier kun je meer lezen over het boek: Beer en Millie de meevliegvogel

Verwachte leverdatum half november!

Deze A4 poster met mooie coating laag laat je de stappen zien van het complimenten geven. Een goede reminder om op te hangen. Ook handig voor hulpverleners om erbij te pakken in een gesprek over positiviteit en leren goede complimenten te geven. 
De 4 kaartjes hebben een A6 formaat met dezelfde afbeelding. Handig om mee te geven naar huis bijvoorbeeld.

In een blikje met schuifdeksel zitten 24 kaartjes. Van 6 verschillende categorieën vind je op elk kaartje een tip of idee wat jou misschien kan helpen als je somber bent. De Monsterkrimpkaartjes sluiten aan bij mijn boek ' met een somber monster...ben je nooit alleen!'
Via mail krijg je ook nog 6 extra werkbladen die printbaar zijn, met nog meer lichtpuntjes om uit te proberen. En ook nog een signaleringsplan bij somberheid! Handig als je als coach, therapeut of begeleider met kinderen/jongeren werkt die te kampen hebben met somberheid. 
(het boek kun je bestellen via de andere pagina op mijn website)

Verschillende canvas illustraties. Formaat is 20 x 20 cm. Door het bescheiden formaat heb je er altijd wel een leuk plekje voor!

Voorverkoop

Prentenboek plus werkboek

€ 27,50
Voorverkoop
Voorverkoop

Prentenboek plus werkboek

€ 27,50

Deze combi deal bestaat uit het prentenboek Beer en Millie de meevliegvogel en het werkboek Meevliegvragen. Hier lees je meer:Beer en Millie de meevliegvogel

Verwachte leverdatum van het prentenboek en werkboek is half november!

A4 poster

€ 3,99

A4 poster

€ 3,99

Verschillende stevige A4 posters met een mooie coating aan de hand van een thema. Zoals omgaan met een andere mening, geen sorry maar dank je zeggen, concrete hulp bij verlies, de escalatie en eigenschappen die je tegelijkertijd kunt hebben....er komen steeds weer nieuwe posters bij!

Uiteraard staat er geen tekst door de poster heen geschreven in het echt!

Een blik met 10 mooie positieve kaarten met bijpassende enveloppen. 5 verschillende ontwerpen. Plus een klein cadeautje in een organza zakje als extraatje. Ideaal voor op je bureau, altijd een lief kaartje voor het grijpen!

Een spiegeltje met de tekst ik hou van mij in een organza zakje, samen met een kaart met een mooie boodschap voor degene die in het spiegeltje zal kijken.

De prijs is al inclusief verzendkosten! Het is ook mogelijk om dit als cadeautje direct naar iemand toe te laten sturen. Ik zal de kaart dan schrijven met de gewenste tekst.

Voorverkoop

3 werkboeken Meevliegvragen

€ 25,00
Voorverkoop
Voorverkoop

3 werkboeken Meevliegvragen

€ 25,00

Meteen 3 werkboeken tegelijk bestellen? Dat kan voor een mooie prijs! Ideaal wanneer je als hulpverlener dit werkboek wil gebruiken met meerdere kinderen. Hier kun je meer lezen:Beer en Millie de meevliegvogel

Verwachte leverdatum van het werkboek is half november!

Uitverkocht

Boek plus blik

€ 30,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Boek plus blik

€ 30,95

 

Het boek: Met een somber monster...ben je nooit alleen! 
Plus de Monsterkrimpkaartjes in een handig schuifblikje.

Hier kun je meer lezen over het boek :

Met een somber monster…ben je nooit alleen!