Deze gevoelswijzer laat de 4 basisgevoelens zien. Met de grote wijzer geeft het kind het grootste, sterkste gevoel aan van dat moment. Met de kleine wijzer kan een tweede gevoel aangegeven worden. Natuurlijk kunnen beiden wijzers ook op hetzelfde gevoel staan als dat heel sterk aanwezig is. Het is een manier om zonder al te veel taal toch oog te kunnen hebben voor de gevoelens die er zijn. 
Een vervolgstap zou kunnen zijn dat je een plannetje maakt: wat kun je doen als je zo boos bent, wat helpt dan. Hetzelfde natuurlijk bij de andere gevoelens. 
De gevoelswijzer wordt gestuurd met losse wijzers en een splitpen. Je kunt een klein gaatje maken met een schaar en de gevoelswijzer zit snel en simpel in elkaar!
Via mail krijg je een korte gebruiksaanwijzing die in het Oekraïens en Nederlands is.

In een blikje met schuifdeksel zitten 24 kaartjes. Van 6 verschillende categorieën vind je op elk kaartje een tip of idee wat jou misschien kan helpen als je somber bent. De Monsterkrimpkaartjes sluiten aan bij mijn boek ' met een somber monster...ben je nooit alleen!'
Via mail krijg je ook nog 6 extra werkbladen die printbaar zijn, met nog meer lichtpuntjes om uit te proberen. Handig als je als coach, therapeut of begeleider met kinderen/jongeren werkt die te kampen hebben met somberheid. 
(het boek kun je bestellen via de andere pagina op mijn website)

Verschillende canvas illustraties. Formaat is 20 x 20 cm. Door het bescheiden formaat heb je er altijd wel een leuk plekje voor!

Boek plus blik

€ 30,95

Boek plus blik

€ 30,95

 

Het boek: Met een somber monster...ben je nooit alleen! 
Plus de Monsterkrimpkaartjes in een handig schuifblikje.

Hier kun je meer lezen over het boek :

Met een somber monster…ben je nooit alleen!

A4 poster

€ 3,99

A4 poster

€ 3,99

Verschillende stevige A4 posters met een mooie coating aan de hand van een thema. Zoals omgaan met een andere mening, geen sorry maar dank je zeggen, concrete hulp bij verlies, de escalatie en eigenschappen die je tegelijkertijd kunt hebben....er komen steeds weer nieuwe posters bij!

Uiteraard staat er geen tekst door de poster heen geschreven in het echt!

Een blik met 10 mooie positieve kaarten met bijpassende enveloppen. 5 verschillende ontwerpen. Plus een klein cadeautje in een organza zakje als extraatje. Ideaal voor op je bureau, altijd een lief kaartje voor het grijpen!

Een spiegeltje met de tekst ik hou van mij in een organza zakje, samen met een kaart met een mooie boodschap voor degene die in het spiegeltje zal kijken.

De prijs is al inclusief verzendkosten! Het is ook mogelijk om dit als cadeautje direct naar iemand toe te laten sturen. Ik zal de kaart dan schrijven met de gewenste tekst.