Opdrachten & Projecten

Op deze pagina kun je eens rondkijken wat voor een opdrachten of projecten ik onder andere heb gedaan! Ook kun je lezen wat de bevindingen zijn van mijn klanten. 

Een kleurplaat bij de start van een bedrijf…

Voor Maaike Blankenzee mocht ik een kleurplaat maken. Er moesten in ieder geval een uil, roodborstje en een koolmeesje op. En een hek met een speciale betekenis voor Maaike. Uiteraard mocht Maaike zelf niet ontbreken mét hond. 


Maaike is sinds april begonnen met haar kersverse bedrijf. Ga je ook eens kijken op Hondenles.nl?

Weer aan de slag voor Sa-Net Woonzorg!

15 tips & tricks: hoe overleef je je eerste netwerkbijeenkomst?

 

Samen met Esther Bekker maakten we deze opsomming van 15 tips en tricks voor als het angstzweet al op je lip staat bij de gedachte aan het bezoeken van een netwerkbijeenkomst…

 

Want geloof me, je bent niet de enige die dat spannend vindt. Met deze 15 tips in je binnenzak stap je met meer vertrouwen het avontuur van een netwerkbijeenkomst tegemoet! 


Esther verzorgde de tekst en vormgeving, ik maakt de illustraties. 

Esther Bekker is Dé Mannenfotograaf! Kijk ook eens op haar website, daar vind je prachtige foto’s van haar.
https://www.estherbekkerfotografie.nl/

 Een speciaal project voor een speciale jongeman!

Werkboek ACT

 

Voor Bep Lovink mocht ik de illustraties maken voor haar werkboek ACT. ACT staat voor Acceptance  and Commitment Therapy. 

In deze dia voorstelling kun je wat voorbeelden zien uit het werkboek. Wil je meer weten over ACT en de mogelijkheden bij Bep? Dit is haar website:

https://duurzameinzetbaarheidgelderland.nl/over-bep/

 Fijnbedraad

Voor de website www.fijnbedraad.nl waren ‘buttons’ nodig. Maar Odette zou Odette niet zijn, als dat zomaar gewone knopjes zouden zijn. Dus maakt ik voor haar drie buttons waarmee je kunt klikken naar verschillende onderdelen die Odette te bieden heeft. Fijnbedraad gaat over authentiek leven en jezelf durven zijn! 
Wil jij ook een originele illustratie of zoals Odette een combi van foto met illustratie, mail me gerust! mmm.illustraties@gmail.com

El Choc logo

 


Voor El Choc mocht ik een logo ontwerpen.

El Choc verkoopt heerlijke brownies in talloze variaties,

Elwin stuurt ze naar je toe per post.

En geloof me, dat is genieten geblazen!

El Choc // Brownies en zoveel meer 

Logo bewegingsagoog Joël

Voor bewegingsagoog Joël Kruisselbrink mocht ik een logo ontwerpen. Hij had specifieke wensen, want hij wilde het logo op een zwarte sweater. Voorop klein en achterop groter met daarbij zijn sociale media pagina’s.

 

Uiteraard moest zijn motto verwerkt in het logo: 

bewegen is leven!

 


Opdracht voor Stichting Passend Onderwijs Nederland.

Deze stichting was in eerste instantie op zoek naar een illustratie die gebaseerd was op de Curve van Gauss. Nadat ik deze voor hen had gemaakt, mocht ik ook het logo voor deze nieuwe stichting ontwerpen. De illustratie kun je hier zien:
https://passend-onderwijs-nederland.nl/passend-rekenonderwijs


Een heel persoonlijke opdracht…

Een collega verloor haar zwager totaal onverwacht. Tijdens het verdriet en het rouwen zag haar man zijn broer voor zich hoe hij op een wolk zat samen zijn andere broer, die eerder was overleden. Eindelijk konden ze weer samen vissen. Een troostrijk beeld. Er werd mij gevraagd om een illustratie hiervan te maken, specifiek met zijn kenmerkende sikje met vlecht.

Mooi om te mogen bijdragen aan een passend afscheid!