Opdrachten & Projecten

Op deze pagina kun je eens rondkijken wat voor een opdrachten of projecten ik onder andere heb gedaan! Ook kun je lezen wat de bevindingen zijn van mijn klanten. 

Van foto naar illustratie!


Voor Anne Abbenes maakte ik van haar foto een illustratie.

Anne is financieel psycholoog en probeert de wereld van geld en wat het effect daarvan is op je brein uit te leggen. Ze weet alles van geldovertuigingen die al ontstaan vanaf je jeugd.

Een logo met hartjesboom

Voor Nicol Groenen ontwierp ik haar logo. Voor haar te starten bedrijf ‘kado vanuit je hart’. Haar kadootjes hebben altijd een link met de natuur. Ze maakt prachtige foto’s. Met veel zorg maakt ze van deze foto’s kadootjes.
Haar dochter schilderde ooit een hartjesboom. Deze boom werd een essentieel onderdeel van het logo. Want dat paste gewoon helemaal bij haar en haar bedrijf. Je kunt er een persoonlijk en uniek kado voor elke gelegenheid vinden!

 

Nicol kun je vinden op Instagram: kadovanuitjehart  en op Facebook: Kado vanuit JE HART.

Opnieuw aan het werk voor Joël!

 


Bewegingsagoog Joël Kruisselbrink heeft een geweldig E-book gemaakt. Ik kende Joël al omdat ik zijn logo mocht maken. Hij verzint creatieve praktische en originele dingen om oudere mensen te activeren. Hiervoor sluit hij vaak aan bij hun interesses van vroeger.

In het E-book deelt hij mooie verhalen welke zeker inspirerend zullen werken op de lezer. 20 illustraties van mijn hand kun je dus ook in het boek vinden.

De website van Joël is `bewegen is leven’ In de webshop van zijn website kun je het E-book bestellen voor 19.95.

Een kleurplaat bij de start van een bedrijf…

Voor Maaike Blankenzee mocht ik een kleurplaat maken. Er moesten in ieder geval een uil, roodborstje en een koolmeesje op. En een hek met een speciale betekenis voor Maaike. Uiteraard mocht Maaike zelf niet ontbreken mét hond. 


Maaike is sinds april begonnen met haar kersverse bedrijf. Ga je ook eens kijken op Hondenles.nl?

Weer aan de slag voor Sa-Net Woonzorg!

15 tips & tricks: hoe overleef je je eerste netwerkbijeenkomst?

Laat OMA Thuis 15 Tips Tricks PDF 2
PDF – 1,8 MB 41 downloads

 

Samen met Esther Bekker maakten we deze opsomming van 15 tips en tricks voor als het angstzweet al op je lip staat bij de gedachte aan het bezoeken van een netwerkbijeenkomst…

 

Want geloof me, je bent niet de enige die dat spannend vindt. Met deze 15 tips in je binnenzak stap je met meer vertrouwen het avontuur van een netwerkbijeenkomst tegemoet! 


Esther verzorgde de tekst en vormgeving, ik maakt de illustraties. 

Esther Bekker is Dé Mannenfotograaf! Kijk ook eens op haar website, daar vind je prachtige foto’s van haar.
https://www.estherbekkerfotografie.nl/

 Een speciaal project voor een speciale jongeman!

Werkboek ACT

 

Voor Bep Lovink mocht ik de illustraties maken voor haar werkboek ACT. ACT staat voor Acceptance  and Commitment Therapy. 

In deze dia voorstelling kun je wat voorbeelden zien uit het werkboek. Wil je meer weten over ACT en de mogelijkheden bij Bep? Dit is haar website:

https://duurzameinzetbaarheidgelderland.nl/over-bep/

 Fijnbedraad

Voor de website www.fijnbedraad.nl waren ‘buttons’ nodig. Maar Odette zou Odette niet zijn, als dat zomaar gewone knopjes zouden zijn. Dus maakt ik voor haar drie buttons waarmee je kunt klikken naar verschillende onderdelen die Odette te bieden heeft. Fijnbedraad gaat over authentiek leven en jezelf durven zijn! 
Wil jij ook een originele illustratie of zoals Odette een combi van foto met illustratie, mail me gerust! mmm.illustraties@gmail.com

El Choc logo

 


Voor El Choc mocht ik een logo ontwerpen.

El Choc verkoopt heerlijke brownies in talloze variaties,

Elwin stuurt ze naar je toe per post.

En geloof me, dat is genieten geblazen!

El Choc // Brownies en zoveel meer 

Logo bewegingsagoog Joël

Voor bewegingsagoog Joël Kruisselbrink mocht ik een logo ontwerpen. Hij had specifieke wensen, want hij wilde het logo op een zwarte sweater. Voorop klein en achterop groter met daarbij zijn sociale media pagina’s.

 

Uiteraard moest zijn motto verwerkt in het logo: 

bewegen is leven!

 


Opdracht voor Stichting Passend Onderwijs Nederland.

Deze stichting was in eerste instantie op zoek naar een illustratie die gebaseerd was op de Curve van Gauss. Nadat ik deze voor hen had gemaakt, mocht ik ook het logo voor deze nieuwe stichting ontwerpen. De illustratie kun je hier zien:
https://passend-onderwijs-nederland.nl/passend-rekenonderwijs


Een heel persoonlijke opdracht…

Een collega verloor haar zwager totaal onverwacht. Tijdens het verdriet en het rouwen zag haar man zijn broer voor zich hoe hij op een wolk zat samen zijn andere broer, die eerder was overleden. Eindelijk konden ze weer samen vissen. Een troostrijk beeld. Er werd mij gevraagd om een illustratie hiervan te maken, specifiek met zijn kenmerkende sikje met vlecht.

Mooi om te mogen bijdragen aan een passend afscheid!